HTML

meta

Gimme a light man!

Friss topikok

Linkblog

pontpontpont

2009.05.23. 18:41 :: meta

 

...eufóriát, letargiát, paranoiát, álmatlanságot, étvágytalanságot, motiválatlanságot, vagy éppen hiperaktivitást okoz.

Legújabb felmérések szerint a tünetek éppen a fiatalkorúakat érintik a legsúlyosabban. Az országgyűlés rendkívüli ülésén létre hozta azt a Bizottságot, ami a további teendőkről fog döntést hozni. Bár a jelenségről eddig nem sokat tudni, valószínű, hogy a Bizottság javasolni fogja a szerelem pszichotróp anyagok listájára való felvételét.

Eközben 100-200 fiatal tüntet a Kossuth-téren a Szerelem betiltása ellen. Szerintük a szerelmet helyesen alkalmazva az pozitívan befolyásolhatja a Szerelmes személy életvitelét. Nem gondolják, hogy a szerelem súlyos társadalmi problémákat okozna, hiszen az emberiség már évezredek óta használja, erről bőséges irodalom és régészeti leletek garmadája tanúskodik.

A helyszínen megjelent néhány tucat ellentüntető szerint azonban a szerelem felelőssé tehető öngyilkosságokért, gyilkosságokért és háborúkért. A Szerelmes ember értékrendje felborul, csak a szerelme tárgya jár a fejében, ami elvonja az energiáját a mindennapi teendőktől, végül súlyos szellemi és testi leépülést okoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meta.blog.hu/api/trackback/id/tr171139546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása