HTML

meta

Gimme a light man!

Friss topikok

Linkblog

Értekezés a sötét oldalról

2008.04.28. 17:41 :: meta

Véleményem szerint két vagy több árnyékot összehasonlítani, épp oly badarság mint két egyforma hópelyhet keresni a szénakazalban. Fontos e az árnyék mibenléte, s fontos e, hogy minden árnyék más mint a többi? Külsőre minden árnyék más és más,de igaz ez az árnyékok belsejére is? Hol is van tulajdonképpen az árnyékok belseje? Azt mondhatnánk az árnyék esete önmagával, hasonlatos a hópelyhes,jól ismert mondathoz, miszerint:
-Nincs két egyforma hópehely. Megnézte már valaki mindet? S ha nem ,akkor miért hozunk ilyen elhamarkodott kijelentéseket? Fontos e egyáltalán, hogy milyenek is ezek az árnyékok és hópelyhek? Fontos e, hogy mindenről ami körülvesz minket, tudjuk a felépítését és meg tudjuk magyarázni? Emberek milliói használnak naponta vasalót. Vajon hány százalékuk érti a vasalók működési elvét? Az űrt kutatjuk, űrturizmusról beszélünk, más bolygókról, univerzumokról ,mikor még magunkkal sem vagyunk tisztában. Nem illene előbb a magunk háza táján lenyírni a füvet, s csak azután szaratni a kutyát a szomszéd gyepére?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meta.blog.hu/api/trackback/id/tr36445721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mark-art 2008.04.28. 21:27:00

kondenzátor,nem rosz ;O

meta 2008.04.28. 22:47:25

Hát ha neked ez a véleményed, én elfogadom :)
süti beállítások módosítása