HTML

meta

Gimme a light man!

Friss topikok

Linkblog

: o z o r a :

2008.08.16. 23:08 :: meta

Egy ismeretlen csücske az országvalahol középtájnak, s ha pontosan nem is mértanában, de barátság és szeretet Tanában, augusztus havában ide gyűjtődnek egyre többpárezren. Szantálszagos színkavalkádja egy mesekönyv álomteremtményeinek, tündérek és koboldok találkozója a kristálydombok gombavölgyében.
Tetovált szárnyaikon repülnek át az éjszakán, neonfényű neolények vibrálódnak mosolyuk szaván.
A zene végtelenbe tartó ritmusára ringva-rengve, a basszusgörgető lankáról visszaverődve az apró lidércek nagynak érzik e helyt. A Nagyszínpad előtt a nagy Tűz lángol, sátrak a nagydombon ahol nagy a tömeg , nagyon boldogan, közösen dobbanó szívvel, lélekkel a Nagygöncöl alatt.
Eszménycsere az idegennyelvűek manótanácsában, az arcbafúrt fémcsörgés közepette átbeszélt történetek dallamba hallomása.
Szabad szabadnak lenni! Kutyák csatangolnak gyermektáncok lába közt, s ahol ér, ott ér megpihenni, megnevetni, átadni.
A GOA Törzs a fejjellefák törzsének sora alatt pulzál, szivárványgépek ontják oltalmas hűs cseppjeik, s a megpihenni vágyók árnyékejtőernyők alatt lebegve ereszkednek a hangokkal a földre. Goababák goaboát tekernek magukra a körhintán. Rúdján szélhalacska jelez vihariránt, de a kósza hír
is elpárolog a ragyogva előbújó napsütésben. Csak frissítőként fúj a szellő a kékfehér sátor felé, ahova behúzódnak a chilling-elők a pár cseppje eső elől, szalmapuha melegontó bálaágyba. Van így, hogy jól esik!
A főfény este még nagyobb tűzzel ég, s Juno Reactorában hatalmas aktivitást mér az örömmutató. Élő zenében tombol a csapat, rastahaj libben oda, hol indiánlány dobbant, s robbant a szeretet égisze alatti örömtánc.
Egyszer az életben jó lenne mindig így!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meta.blog.hu/api/trackback/id/tr77619177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása